Tips 9 : 8 Sebab Kenapa Anda Mesti Memiliki Laporan Rekabentuk Rumah Banglo dari www. PelanBanglo.com Sebelum Membuat Perancangan Membina Rumah Idaman ?

Pelan Rumah Idaman : 8 Sebab Kenapa Anda Mesti Memiliki Laporan Rekabentuk Rumah Banglo dari www. PelanBanglo.com Sebelum Membuat Perancangan Membina Rumah Idaman ?

Contoh Kulit Laporan Rekabentuk Pelan Banglo LD-3

Laporan rekabentuk skimatik banglo idaman bakal menjadi milik anda, tempahlah sekarang!. Kenapa anda perlu memperolehinya ?

1.    Untuk mendapatkan idea, konsep dan keperluan ruang-ruang praktikal bagi rumah banglo idaman sekeluarga  dengan rekabentuk pelan yang berkualiti pada harga yang berpatutan, cepat dan lengkap.

2.    Bagi memastikan dahulu tanah lot banglo yang akan dibeli oleh anda dapat dan muat dibina rumah idaman anda mengikut citarasa serta keperluan anda sekeluarga.

3.    Bagi memudahkan anda mendapatkan kos anggaran awal pembinaan minima dari 3 kontraktor dengan menggunakan Laporan Cadangan Rekabentuk Skimatik Banglo bersaiz A4 atau A3  berwarna yang lengkap disediakan untuk anda di PelanBanglo.com sebelum mengemukakan pelan untuk kelulusan oleh Pihak Berkuasa Tempatan (PBT).Contoh Kulit Laporan Rekabentuk Pelan Banglo LD-7

4.    Memudahkan anda merancang sumber kewangan untuk membina rumah idaman anda berdasarkan kos anggaran diperolehi dari kontraktor menggunakan pelan banglo yang dibeli di PelanBanglo.com.

5.    Menyelesaikan masalah anda susah untuk mendapatkan perkhidmatan pereka atau arkitek berpengalaman terutama yang tinggal di kampung atau pekan-pekan kecil dan kurang berkemampuan.

6.    Idea, konsep dan pelan sedia ada tidak memenuhi keperluan serta kehendak anda sekeluarga.

7.    Mengelakkan anda membuat pindaan ketika kerja pembinaan yang akan menyebabkan kos pembinaan bertambah dan bajet anda tidak mencukupi.  Ini  kerana anda tidak jelas rekabentuk sebenar dengan hanya melihat dalam bentuk 2D (pelan & tampak sahaja) dan tiada dalam bentuk 3D (perspektif).

8.    Dapat menjimatkan masa, kos yang akan anda keluarkan dalam  proses mendapatkan idea dan konsep rekabentuk rumah banglo idaman anda secara konvensional.

Cepat dapatkan rekabentuk pelan banglo idaman anda sekarang hanya di www.pelanbanglo.com  membantu dan menyelesaikan masalah anda untuk mendapatkan idea, konsep dan pelan rumah yang praktikal dengan harga berpatutan secara online.

Klik di sini  untuk melihat rekabentuk banglo idaman :Rekabentuk Banglo

PREVtips  

NEXTtips


E BOOK PERCUMA

Ebook Percuma Pelanbanglo

Mahu Contoh?

*Klik gambar di bawah :

CONTOH-PAKEJ-A

CONTOH-PAKEJ-BC

CONTOH-PAKEJ-D

Anda Mahu?

Testimoni

Menu-Testimony-PelanBanglo-com

X

Right Click

No right click